Over ons

Rappid ontwikkelt cross-platform software toepassingen op maat

 

Om snel werkbare software op te leveren die écht impact heeft op de werking van het bedrijf, maken we gebruik van het veelzijdige FileMaker platform. Niet voor niets het "werkplek innovatie platform" genoemd.


Je hoeft niet allemaal met dezelfde computer of telefoon rond te lopen. De systemen die we ontwikkelen zijn toegankelijk op Windows, OSX, iOS en web.

WAAROM WIJ BESTAAN

Frustraties elimineren


Je kent ze wel, de taken die het merendeel van je tijd in beslag nemen en eigenlijk niet bijdragen tot de productiviteit. Ze zijn wel belangrijk, maar zo inefficiënt dat je gefrustreerd raakt tijdens de uitvoering ervan. Wanneer je met verschillende systemen werkt ga je veel van deze handelingen ook nog meer dan eens moeten uitvoeren. 

 

Je data op één plaats beheren zorgt ervoor dat je geen dubbel werk hoeft te doen en creëert mogelijkheden om taken te automatiseren. Door een logische workflow te ontwikkelen werk je zeer efficiënt en dat zorgt voor minder frustraties.

Constante verbetering


Je processen zijn nooit perfect. Er kan altijd iets beter en er zijn altijd andere manieren om hetzelfde te bereiken. In een wereld die zo snel verandert, is stilstaan achteruitgaan. 


Toepassingen die aanpasbaar en schaalbaar zijn, maken het mogelijk om snel te schakelen en te innoveren waar nodig.

 

Potentieel ontwikkelen

 

Iedereen heeft potentieel, soms moet deze enkel de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Wanneer je je bezig houdt met tijdrovende administratieve taken zal het langer duren vooraleer je de top bereikt.

 

Je administratie vereenvoudigen en automatiseren waar mogelijk, geeft je meer tijd om aandacht te geven aan zaken die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Wanneer je medewerkers hun potentieel bereiken zal de onderneming er enkel beter van worden.

ONZE AANPAK

KENNISMAKEN

Tijdens een eerste ontmoeting leren we jou en het bedrijf beter kennen. Welke de activiteiten zijn en waar je momenteel tegenaan loopt. Waar je naartoe wilt gaan en binnen welke termijn.


We gaan pas door naar de volgende fase wanneer we jouw uitdagingen kennen en begrijpen.

PLANNEN

In deze fase gaan we meer in detail en maken een uitgebreide analyse van de noden van de verschillende partijen binnen de onderneming.


Het is belangrijk dat we aantonen dat we je doelen begrepen hebben en we stellen voor hoe we deze zullen bereiken.

MAKEN

Nu we een duidelijk beeld hebben van alle noden en weten hoe we dit aanpakken start de ontwikkeling. Als eerste maken we het gegevensmodel en ontwerpen we de gebruikersinterface.


Wekelijks wordt er teruggekoppeld en heb je de kans de toepassing te testen en jouw feedback te geven.

IMPLEMENTEREN

De toepassing is getest én goedgekeurd. Het is tijd deze in gebruik te nemen. Je gaat zien dat er regelmatig kansen ontstaan om nog efficiënter te werken en zaken te automatiseren.


We blijven ter beschikking voor zowel ontwikkeling als support en trainen jou zodat je zelf ook in staat bent aanpassingen door te voeren