Diensten
Programming

Wanneer er geen "app" voor bestaat...

Ontwikkeling

Je bent op zoek naar een toepassing, maar vindt er geen die de juiste tools bevat, laat staan dat ze enigszins de bedrijfsprocessen volgt. Rappid kan de volledige ontwikkeling van jouw toepassing op zich nemen. Van uittekenen tot uitrollen.Wanneer de weg een "dead end" heeft

Migratie

Zit je vast in je huidige manier van werken of heeft de toepassing zijn limiet bereikt, dan helpen wij je verhuizen. Of je data nu zit in Excel, Access of in een ander systeem dat exporteren toestaat.

Migratie
Support

Wanneer er geen "back-up" voor je is

Support

Heb je al een eigen toepassing, maar geen support? Ben je niet helemaal tevreden met de huidige werking van het systeem?Rappid neemt de ondersteuning van je bestaande FileMaker applicaties over.

Wanneer je kiest voor "DIY"

Training

Rappid maakt gebruik van het FileMaker platform. Hiermee is het mogelijk om zelf applicaties te ontwikkelen. Wij trainen jou en je medewerkes om dit ook te kunnen. Na afloop van de training heb je alle nodige kennis om hier zelf mee aan de slag te gaan. 

Training
Server

Wanneer er geen "on-premis" is

Hosting

Om je bedrijfssoftware overal toegankelijk te maken dient die op een server geplaatst te worden. Indien je nog geen server hebt,  zorgen wij hiervoor.